Aviatiei
Boston Residence - 4 camere, 2 bai, gradina exclusiva 125mp | ID:635372

248,480 € + TVA
  • 4 camere
  • 3 dormitoare
  • 2 bai
  • 229 mp construiti
  • 96 mp utili
  • Parter / 1S+P+5E
  • 2020 finalizat

Amplasat ideal in zona Aviatiei, in spatele hotelului Crystal Palace, la 800m de metrou Aurel Vlaicu - Promenada si 1300m de Parcul Herastrau, acest imobil boutique are 16 unitati rezidentiale desfasurate pe 6 nivele, S+P+5.
Sunt doar 3 apartamente/nivel cu cate 2, 3 si 4 camere.
Apartamentul de la parter înalt are 4 camere, 2 bai si o gradina exclusiva de 125mp cu gazon. Este insorit toata ziua fiind orientat sud-est.
Este compus din living cu zona de dining, bucatarie separata, debara, dormitor matrimonial cu baie proprie si 2 dormitoare secundare care împart o baie cu dus.
Locul de parcare subteran se vinde separat la pretul de 18.000 euro+TVA sau loc dublu Klaus 25.000 euro+TVA.
Specificatii tehnice:
Structura este din beton armat cu umplutura din caramida Porotherm de 30cm, placa izolata termic si fonic, camerele sunt inalte de 3 metri la finit, compartimentate optim fara spatii pierdute, cu suprafete vitrate mari. Izolatia termica este asigurata de vata bazaltica Rockwool si Caparol, ferestrele sunt cu profile Veka, liftul este Kleemann Atlas cu usi si spate din sticla.
Fiecare unitate are centrala termica individuala Viessmann si utilitati contorizate individual.
Finisajele sunt moderne si de buna calitate: parchet triplu stratificat, incalzire in pardoseala Purmo, ceramica Marazzi, robineti Ideal Standard, obiecte sanitare Roca, usi MDF, electrice Schneider si infrastructura Novatek pentru incarcare autoturisme electrice.
Avantajele:
Locatia foarte apropiata de metrou si de zona de birouri cea mai dezvoltata a orasului, proximitatea tuturor punctelor de interes la distanta de mers pe jos reprezinta principalul atu al acestui proiect. Compartimentarile inteligente cu caramida, camerele inalte, numarul redus de unitati, instalatiile si finisajele moderne sunt de asemenea doar cateva din motivele pentru care sa alegi Boston Residence.

Facilitati

2 garaje
Bucătărie mobilată
Bucătărie utilată
Contor electric
Contor căldură
Contor gaz
Apometre
Hotă
Mașină spălat vase
Aer condiționat
Cadă
Mașină spălat rufe
Frigider
Cabină de duș
Mobilat complet
Mobilat parțial
Nemobilat
Încălzire pardoseală
Centrală proprie

Localizare proprietate ID: 635372

Contact Agent

Ionut Anghel Agent Imobiliar
Ionut Anghel
Managing Partner
0720...click...