Floreasca
Imobil de birouri 3S+P+6 | 7300mpc | 45 locuri de parcare | ID:1603525

8,800,000 € + TVA
  • 50 camere
  • 14 bai
  • 7300 mp construiti
  • 3300 mp utili
  • Parter+1+2+3+4+5+6 / 3S+P+6E
  • 2008 finalizat

Clădirea având front la stradă de 20 ml, dispunere 3S+P+5-6E retras, cu o suprafață totală desfășurată de 7.300 mp, dispune de 45 locuri parcare dispuse pe 3 subsoluri. Terenul aferent proprietăţii are o suprafaţă de 833mp.
Funcțiunea clădirii este mixtă: birouri și spații comerciale.
Etajul curent are cca 550mp utili.
Imobilul este dotat cu infrastructură PC, linii telefonice, sistem BMS (Building Management System) pentru monitorizarea bunei funcționări a echipamentelor și dotărilor clădirii, grup electrogen de mare putere, sistem de climatizare prin ventilo convectori, plafon fals cu lămpi încastrate, mochetă, instalație de detectare și prevenire a incendiului, sistem de alarmă, supraveghere video şi generator. Cele 2 ascensoare OTIS, cu acces din parcarea subterană, au o capacitate de 13 persoane fiecare, asigurând optima circulație pe verticală în clădire.
SUBSOLURI - Nivel 1: 13 locuri parcare; Nivel 2: 17 locuri parcare; Nivel 3: 15 locuri parcare
Numărul locurilor de parcare se încadrează în cerințele unei clădiri de clasă A, conform standardelor BOMA (Building Owners and Managers Assosciation).
PARTER
Parterul imobilului cuprinde holul de acces în imobil care este reprezentativ pentru o clădire de birouri de clasă superioară, prezintă un spațiu pentru recepție și spații comerciale, proiectate în sistem open space, adaptabile cerinţelor oricărui client. În prezent compartimentarea este realizată conform dorinţelor clienţilor actuali.
ETAJE
Etajele imobilului au fost proiectate astfel încât să asigure posibilitatea închirierii acestora de către două societăți pe fiecare nivel.
S-a avut în vedere asigurarea unei suprafețe utile pentru fiecare birou de minim 8 mp/persoană și o înălțime liberă a spațiilor pentru birouri de 2.75 m, ce încadrează clădirea în clasa A de birouri.
Ținând seamă de posibilitatea închirierii etajelor de către doi utilizatori, pe fiecare nivel sunt prevăzute câte două camere server, câte două oficii precum și grupuri sanitare diferențiate pe sexe.
Circulația pe verticală este asigurată printr-un nod de circulație format dintr-o scară și două ascensoare tip OTIS ultraperformante, cu capacitatea de 13 persoane fiecare, prevăzute cu sistem de mișcare rapidă – 1,5 m/sec.
Eficienta energetica a spatiului este clasa A, consumul total specific de energie primară este de 54,82 indicele de emisii echivalent CO_2 este de 17,19.v
FINISAJE EXTERIOARE
Fațada principală este realizată din elemente de tip cortină din profile de aluminiu și geam termopan, alternată cu finisaje moderne.
Fațada secundară este prevăzută cu ferestre din aluminiu și geam termopan, cu ochiuri fixe și mobile, cu deschidere interioară batantă.
Atât peretele cortină cât și tâmplăria fațadei secundare sunt realizate în sistem Wicona având un coeficient termic foarte performant, acest lucru materializându-se într-o reală economie din punct de vedere al consumurilor energetice (gaze, energie electrică).

Facilitati

45 locuri parcare
Acces pentru persoane cu dizabilități
Administrare și management imobiliar
Afișare logo pe clădire
Consumabile grupuri sociale
Contorizare separată
Curățenie exterioară
Curățenie parcare
Curățenie spații comune
Îndepărtarea zăpezii
Îngrijirea spațiilor verzi
Salubritate
Servicii de întreținere și reparații lifturi
Sistem de ventilație

Contact Agent

Ionut Anghel Agent Imobiliar
Ionut Anghel
Managing Partner
0720...click...