Herastrau
Terasa 30mp! Apartament generos cu 3 camere, piscina, vedere parc | ID:438944

395,000 € + TVA
  • 3 camere
  • 2 dormitoare
  • 2 bai
  • 165 mp construiti
  • 110 mp utili
  • 4 / 2S+P+11E
  • 2017 finalizat

Amplasat in zona premium nord, langa Parcul Herastrau, cu vedere panoramica peste parcul Herastrau, acest imobil rezidential de lux se desfasoara pe 14 nivele, 2S+P+11. In total sunt 95 de apartamente impartite pe 2 scari cu receptie de 5,5m inaltime, fiecare cu cate 2 lifturi de 12 persoane.
Apartamentul are o suprafata totala de 165mp construiti din care 110mp utili si 30mp terasa. Are vedere panoramica catre parc si este insorit toata ziua fiind orientat sud-vest.
Este compus din living generos cu zona de dining, bucatarie separata, terasa, dormitor matrimonial cu baie proprie, dormitor secundar cu acces catre terasa si o a doua baie cu dus. Se poate inchiria mobilat complet si utilat.
Beneficiaza de SPA in interul cladirii, pe baza de abonament, doar pentru rezidenti, cu piscina interioara, sauna, Jacuzzi, sala de fitness si vitamin bar.
Finisajele sunt de calitate superioara (ferestre aluminiu Wicona cu geam tripan, incalzire in pardoseala Uponor Suedia, aer conditionat Mitsubishi multi-split, ceramica Italia - Atlas Concorde, sanitare Villeroy & Boch si Grohe).
Avand in vedere zona verde, apropierea de zona de business Barbu Vacarescu-Floreasca, vederile spectaculoase si calitatea superioara a ansamblului, este una din cele mai bune investitii.
Pretul include locul de parcare in subteran in valoare de 24.000 euro+TVA.

Facilitati

1 garaj
Bucătărie Mobilată
Bucătărie Utilată
Apometre
Contor căldură
Contor electric
Aer condiționat
Aragaz
Cabină de duș
Cadă
Dressing
Frigider
Mașină spălat rufe
Mașină spălat vase
TV
Mobilat Complet
Mobilat Lux
Calorifere
Centrală imobil
Încălzire pardoseală

Localizare proprietate ID: 438944

Scoli
Statii metrou
Centre comerciale
Restaurante

Contact Agent

Ionut Anghel Agent Imobiliar
Ionut Anghel
Managing Partner
0720...click...