Primaverii
Vilă impresionanta cu 10 camere | gradina matura amenajata | ID:736582

19,000 € / lună
4,600,000 €
  • 10 camere
  • 7 dormitoare
  • 7 bai
  • 650 mp construiti
  • 452,27 mp utili
  • 1S+D+P+1E
  • 1937 finalizat

Aceasta vila cu 10 camere, construită în perioada interbelică, cu elemente arhitecturale deosebite este situată in zona Primaverii, la mica distanta de Piata Charles de Gaulle si este dispusa pe 4 etaje S+D+P+1.
Are o suprafata construita de 650mp, 452mp utili si 1258mp teren.
Subsolul (35mp) este compus din 2 camere pentru depozitare si camera tehnica.
Demisolul (144mp) este compus din dormitor, camera hobby, baie cu dus, spalatorie, camera masaj, grup sanitar, bucatarie, sala fitness, garaj, terasa si 33mp curte interioara.
La parter (136mp) este un living generos cu zona de dining si iesire pe terasa, bucatarie, birou si grup sanitar.
Etajul este compus din dormitor matrimonial cu camera de dressing si baie proprie si 3 dormitoare secundare care impart 2 bai.
Imobilul, consolidat integral în anul 2000 și reamenajat integral în anul 2018, își face remarcat farmecul atât în exterior dar mai ales în interior unde finisajele sunt în armonie cu mobilierul și dotările de ultimă tehnologie.
Structura de rezistență este realizată pentru pereți din zidărie cărămidă și stâlpișori de beton armat. Peste fiecare etaj sunt planșee din beton armat.
Sunt disponibile 10 locuri de parcare, dispuse astfel: 4 locuri în curte (cu posibilitatea realizării și al unui al 5-lea loc parcare) și 6 locuri de parcare cu sistem de bolarzi.
Zona de recreere este compusă în exterior dintr-o zonă de lounge, foișor, loc de joacă pentru copii, iar în interior de sala de sport și camera de masaj. La exterior, proprietatea încântă privirea cu un superb gazon, gard viu și cu jardiniere având plante decorative, iar sistemul complet pentru irigare instalat asigură întreținerea perfectă a spațiilor verzi. Curtea este dotată cu aspersoare automate şi robot de tuns iarba, întreţinerea făcându-se autonom, personalul pentru mentenanţă nefiind trebuincios.

Facilitati

2 garaje
10 locuri parcare
Bucătărie Mobilată
Bucătărie Utilată
Apometre
Contor electric
Contor gaz
Aer condiționat
Aragaz
Cabină de duș
Frigider
Mașină spălat rufe
Mașină spălat vase
Scară interioară
Șemineu
TV
Mobilat Complet
Mobilat Lux
Calorifere
Centrală proprie
Încălzire pardoseală

Localizare proprietate ID: 736582

Scoli
Statii metrou
Centre comerciale
Restaurante

Contact Agent

Ionut Anghel Agent Imobiliar
Ionut Anghel
Managing Partner
0720...click...