Sisesti
Vila noua cu arhitectura eleganta in stil englezesc | ID:439322

335,000 €
  • 6 camere
  • 5 dormitoare
  • 4 bai
  • 232 mp construiti
  • 170 mp utili
  • P+1E+M
  • 2019 finalizat

Amplasata intr-o locatie ferita de zgomot si inconjurata de natura, la cateva minute de mers de statia de metrou Straulesti, aceasta vila recent finalizata se bucura de o arhitectura eleganta in stil englezesc cu spatii vitrate si foarte luminoasa.
Vila a fost construita pe un teren de 277 mp si are o suprafata construita de 232 mp.
Parterul este compus din zona de living cu bucatarie deschisa si 1 grup sanitar.
La etajul 1 avem dormitor matrimonial cu baie si alte 2 dormitoare care impart o baie.
Mansarda este compusa din 2 camere si o baie comuna.
Vila se preda la cheie si finisajele se pot alege impreuna cu dezvoltatorul. Situat în zona de nord a Bucureștiului, NorthSide Park este construit pe cel mai prețios teren de pe Gheorghe Ionescu – Sisești, în mijlocul unui parc privat, cu arbori și grădini amenajate, și deschidere către lacul Grivița.
Cele trei blocuri ce compun NorthSide Park oferă locuințe ce emană grandoare și finețe. Fiecare apartament de tip duplex are intrare proprie, spații extinse în zona de living ce se continuă prin pereți cortină către grădini private. Apartamentele de la etajele superioare sunt bine proporționate, excelente pentru o viață modernă, cu dormitoare master ce includ zonă dressing și băi matrimoniale. Terasele cu adevărat semnificative oferă ocazia perfectă pentru a-ți crea propria grădină suspendată. Penthouse-urile sunt un vis. Mai mult decât spațioase și confortabile, acestea sunt realizate pentru a delecta. Fie în intimitate, fie alături de familie și prieteni, vei aprecia grădinile de tip rooftop parțial acoperite, cu spații concepute pentru relaxarea la soare și pentru mult așteptatul grill de weekend.

Facilitati

2 locuri parcare
Bucătărie Deschisă
Apometre
Contor căldură
Contor electric
Nemobilat
Încălzire pardoseală

Localizare proprietate ID: 439322

Scoli
Statii metrou
Centre comerciale
Restaurante

Contact Agent

Violeta Anghel Agent Imobiliar
Violeta Anghel
Department Manager
0724...click...