Baneasa
Vila smart in complex rezidential | ID:1807826

1,315,425 € + TVA
  • 5 camere
  • 4 dormitoare
  • 4 bai
  • 499 mp construiti
  • 352 mp utili
  • D+P+2E
  • 2025 finalizat

Situata in zona Baneasa, intr-un complex rezidential cu 44 de unitati, aceasta vila individuala cu 6 camere este dispusa pe 4 nivele D+P+2 si va fi construita pe un teren de 564mp.
Are o suprafata totala de 499mp si 352mp utili.
Demisolul se compune din garaj pentru 2 masini, camera tehnica, spalatorie si crama.
Parterul este compus din living spatios cu iesire spre gradina, bucatarie deschisa cu iesire pe terasa, grup sanitar si spatiu depozitare.
La etajul 1 este un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie si 2 dormitoare secundare care impart cea de-a 2-a baie si 1 terasa.
La etajul 2 este 1 dormitor matrimonial generos cu dressing si baie proprie si 2 terase.
Fundatia va fi realizata in sistem de grinzi continue din beton armat pe umplutura/perna de balast compactat.Peretii laterali sunt realizati din zidarie de caramida de 30cm. Izolatia casei va fi realizata prin placare cu vata minerala de 15cm. Fatadele vor fi o combinatie intre fatada ventilate si termosistem cu vopsitorie decorativa. Tamplaria exterioara va fi din aluminiu si geam termopan. Sistemul de incalzire este realizat prin pompa de caldura aer-apa prin sistem de pardoseala.
Incalzirea apei menajere se realizeaza tot de catre pompa de cladura, sistemul fiind dotat cu un boiler de 300l pentru stocarea apei calde.
Racirea incaperilor se realizeaza cu ventilo-convectori montati in plafonul camerelor de locuit, agentul termic fiind livrat de catre pompa de caldura.
Pompa de cladura va fi controlabila prin smart-phone astfel incat sa poata fi programata cat mai eficient, reducand consumul de energie.
Vilele se predau la alb, fara finisaje si beneficiaza de 2 locuri de parcare in fata.

Facilitati

2 garaje
2 locuri parcare
Apometre
Contor electric
Scară interioară
Nemobilat
Centrală imobil
Încălzire pardoseală
Pompă de căldură
Ventiloconvectoare

Contact Agent

Violeta Anghel Agent Imobiliar
Violeta Anghel
Department Manager
0724...click...