Iti doresti o locuinta in nordul Bucurestiului?

Daca vrei sa locuiesti langa birou, fara sa pierzi ore in trafic, cea mai buna alegere este fara dubii zona de nord a capitalei. Intr-o zona linistita, plina de verdeata, iti oferim apartamente moderne, construite cu simt de raspundere, la preturi avantajoase.

Amplasamentul este discret, într-o zonă de vile, ferit de zgomotul cotidian si inconjurat de natura. Este vorba despre un nou imobil rezidential, situat pe strada Campul Pipera, nr. 127. A Residence Aviatiei-Pipera este localizat langa zona de business Floreasca - Barbu Vacarescu - Pipera si metroul Aurel Vlaicu.

Imobilul se afla in apropiere de lacul Pipera, la cateva minute de Parcul Herastrau si de centrele comerciale. Este optiunea perfecta pentru cei care lucreaza in apropiere, pe o raza de 2km fiind birourile celor mai importante companii din tara.

Detalii tehnice despre A Residence Aviatiei-Pipera

Imobilul este dezvoltat pe un teren de 1450mp, cu amprenta la sol de 709mp si suprafata totala construita pe 3350mp, pe 5 nivele, P+3+4 retras. Sunt 32 de unitati, apartamente cu 2 si 3 camere eficient proportionate.

Beneficiaza de design modern, estetic, cu suprafete vitrate generoase (floor to ceiling). Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate (parchet triplustratificat, ceramica Delta, sanitare Kludi, usi Pinum).

Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare suprateran care se poate achizitiona separat. Complexul va beneficia de paza si supraveghere video perimetrala 24h/7.