• «
  • »

Alege din vilele de vanzare din zona Baneasa

Daca esti in cautarea unei case sau vile in zona Baneasa, atunci sigur vei avea de unde sa alegi din numeroasele oferte disponibile pe site-ul nostru. Datorita scolilor internationale din zona si accesului facil, aceasta zona verde a devenit una din cele mai cautate zone de langa Bucuresti.

Zona Baneasa este traversata de una din cele mai importante artere de circulatie: Soseaua Bucuresti - Ploiesti. Accesul este facil catre aeroporturile Otopeni si Baneasa, zona comerciala Baneasa Mall dar si catre zona de business Floreasca- Barbu Vacarescu si Pipera. Acest cartier este foarte aproape de lacurile Herastrau si Baneasa.

Case si vile in Baneasa au fost construite dupa anii 2000 si beneficiaza de multa verdeata si apropierea padurii Baneasa fiind una din cele mai nepoluate zone. Aceasta zona este ravnita pentru ca are in apropiere o multime de restaurante, spatii de recreere, sedii ale unor mari companii, spatii comerciale, scoli de stat si private, dar si aeroportul Otopeni.

Consultantii GoldenKey te ajuta sa gasesti o casa in zona Baneasa potrivita pentru tine

Compania imobiliara premium GoldenKey are variante potrivite pentru a identifica rapid o casa in Baneasa pe placul tau. Consultantii nostri iti vor prezenta un portofoliu vast de vile in Baneasa, conform criteriilor tale. In acest fel, vei reusi in cel mai scurt timp sa gasesti casa in Baneasa potrivita pentru tine si familia ta.

Daca vrei o tranzactie rapida si profitabila apeleaza cu incredere la serviciile de calitate oferite de GoldenKey!