Vrei sa inchiriezi un apartament in Aviatorilor?

Mobilat sau nemobilat, optiunile sunt nenumarate. Ai venit unde trebuie, pentru ca Golden Key are oferte imobiliare exclusiv din zona de nord, asa ca ai de unde alege optiuni foarte interesante si pe placul tau.

Pe pagina noastra de inchirieri apartamente din cartierul Aviatorilor, poti rasfoi zeci de anunturi diverse, si cu siguranta vei gasi unul cu specificatiile pe care ti le doresti. Cu suprafete de la 70mp-600mp, sau cu 2, 3, 5 camere.

Cum este sa locuiesti in cartierul Aviatorilor?

Fie ca vei locui intr-un apartament cumparat sau inchiriat, zona Aviatorilor este cu siguranta una confortabila. In primul rand nu duce lipsa de spatii verzi. In cartier se afla parcurile Bordei,  Kiseleff, iar in vecinatate este Herastrau, cel mai mare parc al Capitalei.

Aviatorilor este perfect daca iti doresti sa gasesti un spatiu de birouri, sau sa inchiriezi un apartament pentru locuit.

Daca esti interesat de inchirieri apartamente in Aviatorilor, contacteaza un specialist imobiliar Golden Key care iti poate da o mana de ajutor oricand, in cel mai scurt timp!