Stiri

Care sunt preturile la locuinte in Zona de Nord a capitalei

May 19, 2017

Din punctul de vedere al consultantului imobiliar citat, în prezent, în zona de nord oferta de locuințe noi este mică în raport cu cererea. Situația este demonstrată și de faptul că multe dintre proiecte s-au vândut off-plan, adică înainte de începerea construcției propriu-zise.

Am aniversat 10 ani de GoldenKey!

Jul 13, 2016

In luna mai GoldenKey Premium Real Estate a sarbatorit primii 10 ani existenta - 10 ani de excelenta pentru și prin clientii sai multumiti.

Parcul Circului, din Capitală, reîntregit: 1,1 hectare au revenit Administrației Lacuri și Parcuri

Oct 12, 2015

Parcul Circului, din sectorul 2 al Capitalei, a revenit la dimensiunile de altă dată: o suprafață de 11.050 mp, care fusese dată în administrația Circului Globus, a revenit Administrației Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB). În ciuda protestelor bucureștenilor care locuiesc în zonă, suprafața fusese dată spre folosință circului în anul 2011, drept compensație pentru retrocedarea terenului menajeriei.

Lemon Interior Design a primit premiul pentru design vizionar

Oct 12, 2015

Lemon Interior Design a fost premiat aseară la festivitatea prilejuită de împlinirea a 21 de ani de la apariția pe piață a revistei Casa Lux. "Premiu pentru design vizionar 2015" a fost acordat de divizia de design interior a grupului media Burda - Casa Lux. Premiul a fost înmânat Cristinei Capitanu și Elenei Oancea, partenere Lemon Interior Design.

Rezidențialul de lux, investiție cu risc minim

Oct 09, 2015

Locuințele de top rămân în atenția cumpărătorilor, iar prețurile sunt în creștere, la fel și chiriile.

  • «
  • »