Locuieste si tu intr-o vila din zona Pipera

O zona mult dorita din preajma capitalei Romaniei, zona Pipera este de mai multi ani una dintre cele mai des alese de cei care cauta o casa sau vila. Acest cartier al orasului Voluntari este situat chiar langa sectoarele 1 si 2 al Bucurestiului.

Cei care cauta vile in Pipera sunt atrasi de aceasta zona pentru ca aici sunt situate o multime de cladiri de birouri, iar pentru a evita aglomeratia din trafic este cel mai bine sa alegem o casa in apropierea zonei in care muncim. De asemenea, vilele din zona Pipera sunt aproape de aeroporturile Otopeni si Baneasa.

Alte motive pentru care tot mai multa persoane aleg vile in Pipera sunt si numeroasele facilitati dispuse in apropierea acestei zone.

Daca iti doresti o casa in Pipera vei fi aproape de mai multe scoli particulare si de stat, de sedii ale unor companii importante, de mai multe restaurante si de complexul comercial Baneasa, dar si de aeroport.

Gaseste cu GoldenKey casa perfecta pentru tine din zona Pipera

GoldenKey este compania imobiliara premium cu ajutorul careia vei gasi casa perfecta pentru tine in zona Pipera. Consultantii nostri au o vasta experienta in domeniu si iti pot gasi cele mai bune oferte referitoare la vile din Pipera, in functie de ceea ce iti doresti.

Pentru servicii de calitate si prompte, alege compania imobiliara GoldenKey!