• «
  • »

Gaseste apartamente de vanzare in zona Pipera

Zona verde Pipera este de cativa ani o optiune pentru cei care sunt in cautarea unui apartament. Pipera este un cartier predominant cu vile al orasului Voluntari, foarte aproape de sectoarele 1 si 2 ale capitalei Romaniei. In perioada post decembrista, aceasta zona s-a transformat dintr-un mic sat de la marginea capitalei in unul din cele mai scumpe cartiere rezidentiale. In ultimii 5 ani in zona au fost dezvoltate diverse ansambluri rezidentiale cu apartamente care beneficiaza de suprafete generoase si facilitati ale complexului. Preturile sunt de asemenea convenabile, accesul catre birouri fiind facil.

In aceasta zona predominant rezidentiala sunt scolile internationale – Scoala Britanica si Scoala Americana, dar si cladiri de birouri, iar aeroporturile Otopeni si Baneasa sunt si ele foarte aproape.

Zona dispune si de alte facilitati, care o fac atat de cautata in randul celor care vor sa-si cumpere un apartament. Apropierea de complexul comercial Baneasa, de o multime de restaurante, de sedii are unor mari companii, de aeroport, de numeroase scoli particulare si de stat, zona Pipera ramane inca in preferintele multora.

Golden Key te ajuta sa gasesti apartamentul perfect in Pipera

Daca si tu vrei sa gasesti rapid un apartament de vanzare in zona Pipera, atunci poti alege serviciile profesioniste ale companiei Golden Key. Consultantii Golden Key iti vor prezenta un apartament de vanzare in Pipera care se potriveste perfect nevoilor familiei tale.

Daca lucrezi in Nord, vino sa locuiesti in Nord! GoldenKey iti prezinta cele mai attractive oferte din zona Pipera.