Alege un apartament in zona Aviatiei

Mic cartier din sectorul 1 al capitalei, cartierul Aviatiei a fost construit dupa 1980 si ocupa partea de nord est a sectorului din care face parte.

Numele acestui cartier vine de la faptul ca, inainte de 1989, Nicolae Ceausescu isi dorea ca aici sa locuiasca oameni ce lucrau in armata, politie sau aviatie.

Acum oricine poate locui in micutul si cochetul cartier, aflat in apropiere de parcurile Herastrau si Bordei ce va pot oferi un numar mare de moduri de petrecere a timpului liber si de relaxare. In plus, cei care aleg apartamete in Aviatiei vor ajunge repede in centrul capitalei Romaniei, dar si catre centrele comerciale din zona, cum sunt Baneasa Mall sau Promenada Mall. Sunt si o multime de cladiri de birouri si de cladiri reprezentative in zona, cum ar fi Lake View, Oracle Tower, Sky Tower, Upground si multe altele.

Asadar, sunt o multime de motive pentru care sunt cautate numeroasele oferte legate de apartamente de vanzare Aviatiei pe GoldenKey.ro.

Gaseste rapid un apartament in zona Aviatiei cu ajutorul GoldenKey.ro!

In functie de necesitatile tale si de cele ale membrilor familiei tale, agentii nostri te vor ajuta sa gasesti locul perfect pentru voi din numeroase apartamente de vanzare in zona Aviatiei.

Cu mai mult de 10 ani de experienta in domeniul imobiliar, agentia Golden Key iti pune la dispozitie numeroase oferte de apartamente de vanzare Aviatiei cu 2,3, 4 sau 5 camere din care sa alegi.

Alege si tu unul din apartamentele din Aviatiei disponibile pe GoldenKey.ro!